Îngrășămintele tratate cu inhibitori – Ureea

DURASOL UREE NCode de la Ecofol (46% N + NBPT) este un îngrășământ uree tratat cu inhibitor pentru a reduce pierderile de azot, crescând eficacitatea ureei.

DURASOL UREE NCode de la Ecofol este un nou îngrășământ uree cu adaos de inhibitor conceput pentru a oferi o utilizare mai eficientă a azotului.

Azotul din ureea standard trebuie să treacă prin două conversii chimice înainte de a fi disponibil plantrelor si acest proces duce la pierderi semnificative de azot prin volatilizare. Conform unor studii recente, această pierdere este în medie de 27% (de la 10 la 58%).

DURASOL UREE NCode de la Ecofol conține NBPT, un inhibitor al ureazei, care întârzie degradarea ureei și menține azotul în sol mai mult timp, evitând pierderile prin volatilizare observate la produsele de uree standard.

Avantajele DURASOL UREE NCode

  • Prin creșterea utilizării azotului, veți avea nevoie de mai puțin îngrășământ, sau, folosind aceeași cantitate de îngrășământ, plantele beneficiază de mai mult azot util.
  • În condițiile în care la data la care se poate aplica Ureea în câmp temperaturile sunt favorabile evaporării azotului, utilizând DURASOL UREE NCode beneficiați de o fereastră mai mare de aplicare și puteți profita de costul avantajos pe substanța activă pe care îl are ureea
  • Pierderile reduse de azot prin volatilizarea amoniacului sunt sănătoase pentru mediu
  • Utilizând produse de fertilizare tratate cu inhibitori vă ajută să vă adaptați la schimbările de legislație care, cu siguranță, vor ajunge și la noi (deja Germania interzice folosirea de uree standard începând cu Februarie 2020)

Agro Excel Balkans este reprzentant pentru România al firmei Ecofol AD. Contactati-ne pentru detalii comerciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: