Joburi la Agro Excel Balkans

Agro Excel Balkans este o companie orientată spre viitor care ajută fermierii să prospere în condițiile schimbărilor legislative, tehnologice și de piață prin soluții care reduc costurile, reduc riscurile și respectă mediul, pentru o agricultură durabilă.

Astăzi, printre soluțiile propuse de Agro Excel Balkans pieței, putem enumera:

  • Vânzarea de semințe, produse de protecție a plantelor și îngrășăminte de la companii-lideri locali sau regionali din zona Balcanilor – Ecofol, Agria, Agropolychim, Institutul Agricol Osijek, Institutul Agricol Dobrudzha
  • Vânzarea de piese de schimb și alte produse necesare în fermă prin intermediul platformei Kramp.com
  • Facilitarea accesului la platforma online agriportal.ro
  • Vânzarea de abonamente de acces la platforma de monitorizare a culturilor cu ajutorul sateliților crop-monitoring.eos.com,
  • Vânzarea de îngrășăminte lichide (UAN, ATS, KTS) și echipamente pentru facilitarea introducerii acestei tehnologii în ferme (aplicator de lichide, rezervoare flexibile din PVC, pompe, duze)
  • Soluții de finanțare a achiziției de inputuri (BT mic)

Agro Excel Balkans oferă angajaților compensare competitivă și un mediu de lucru care încurajează performanța, seriozitatea, corectitudinea, învățarea și colaborarea.

Agro Excel Balkans este o companie în dezvoltare, în continuă căutare de talente care să dorească să contribuie la creșterea companiei și la succesul clienților noștri.

În cazul în care vrei să candidezi pentru vreunul din joburile deschise la noi sau dacă știi pe cineva în căutare de job care s-ar potrivi cu cerințele noastre, dă-ne de știre la office@agroexcelbalkans.ro sau pe whatsapp la 0740112759. Vom răspunde în cel mai scurt timp.

JOBURI DESCHISE:

Reprezentant Vânzări – full time

Reprezentant Tehnic – Junior