Fungicidul OMIX de la Agria SA – eficace si eficient în combaterea manei și căderii plăntuțelor la roșii și plante ornamentale

OMIX® conţine: 607 g/l propamocarb clorhidrat, în formulare de Concentrat solubil (SL).
OMIX este fungicid sistemic pentru combaterea manei şi căderii plăntuţelor la tomate şi plante ornamentale

Photo by Francesco Gallarotti on Unsplash

Beneficiile oferite de OMIX®
• Oferă culturilor un nivel ridicat de protecție și de siguranță, indiferent de stadiul de creștere al acestora
• O bună absorbţie prin rădăcini și transportare acropetală
• Poate fi folosit la culturi cultivate în toate tipurile de condiții protejate – sticlă sau plastic precum și în pepiniere
• Stimulează rezistența plantelor, înrădăcinarea și înflorirea
• Protejează semințele în timpul germinării, plantele tinere și butașii, împotriva putrezirii plantei şi a rădăcinii

Mod de acţiune: OMIX® este un fungicid sistemic cu acţiune preventivă şi curativă – blochează dezvoltarea miceliului, având o bună distribuţie în plantă (ascendentă şi descendentă). Produsul este absorbit prin rădăcini şi frunze, într-un timp destul de scurt de la aplicarea tratamentului.

Propamocarbul inhibă biosinteza fosfolipidelor și a acizilor grași şi prin urmare determină inhibarea germinării sporilor, creşterea şi pătrunderea miceliului în plante precum şi blocarea dezvoltării miceliului ciupercii în planta gazda.

Eficacitatea produsului OMIX (propamocarb clorhidrat 607 g/l) este dovedită științific de numeroase teste realizate de laboratoare certificate din Uniunea Europeană.

OMIX (propamocarb clorhidrat 607 g/l) este produs de compania Agria SA.

Agria SA est singurul producător de produse de proteția plantelor din Bulgaria, cu o tradiție de peste 80 de ani, fiind înființată în anul 1932. Agria SA este o companie de renume și cu poziție durabilă pe piață.

 Agria SA plasează calitatea, protecția mediului și condițiile de muncă sigure și sănătoase ale angajaților printre principalele priorități pentru a răspunde tendinței globale a societății moderne de dezvoltare durabilă.

Agria AD oferă întotdeauna produse și servicii de calitate care răspund cerințelor și așteptărilor ridicate ale clienților săi, având experiență în domeniul reglementărilor și vânzărilor, controlând de asemenea și procesul de producție – deține cu propria sinteză pentru Zineb, Mancozeb, Propamocarb, Cimoxanil, Diflubenzuron.

Agria SA este o companie cu acces internațional, prezentă în peste 70 de țări, cu peste
600 de omologări atestate disponibile și alte peste 300 în curs. Compania exportă produse de protecție a plantelor în peste 50 de țări din Europa, Asia, America de Sud, Africa și Orientul Mijlociu și deține filiale, birouri de reprezentanță și rețele proprii de distribuție în UE, Serbia, China, Taiwan, Rusia, Cambodgia, Vietnam, Indonezia, Brazilia, Argentina, Ecuador, Venezuela, Chile, Africa de Sud și alte piețe.

OMIX (propamocarb clorhidrat 607 g/l), alături de OMIX DUO (400 g/l propamocarb clorhidrat + 50 g/l cimoxanil), CUPMAN (300 g/kg cupru sub formă de hidroxid cupru 461 g/kg + 60 g/kg cimoxanil, FUDAN (800 g/kg mancozeb), FORTUNA GLOBE (750 g/kg mancozeb WG) fac parte din propunerea tehnică a Agro Excel Balkans pentru protecția culturii de roșii.

Pentru mai multe informații și oferte contactați echipa Agro Excel Balkans SRL

Photo by Markus Spiske on Unsplash

Sursa: https://agria-zenithcropsciences.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *