Agro Excel Balkans și Agriportal.ro în parteneriat pentru o comunitate a fermierilor mai bine informată

Care sunt metodele de creștere a profitabilității fermei?

 • mărim suprafața
 • cultivăm culturi cu valoare adăugată mare
 • reducem costurile
 • evităm pierderile prin asigurarea culturilor
 • creștem nivelul de implicare și pregătire a personalului angajat
 • creștem producția la hectar
 • obținem cel mai bun preț bun pe marfa recoltată.
 • Altele

Cum obțineți cel mai bun preț posibil pentru marfa recoltată? De unde știți când să vindeți sau când să cumpărați inputuri?

Informația face diferența. Prețurile futures sau spot pe diverse piețe constituie doar pe jumătate o informație valoroasă fără înțelegerea cauzelor care duc la creșteri sau scăderi.

Informația corectă și la timp stă la baza deciziilor care aduc profit în fermă.

Agriportal.ro este un portal pe care îl putem folosi pentru a afla în timp util informații rapide și cuprinzătoare despre ceea ce se întâmplă pe principalele piețe pentru comercializarea cerealelor si semințelor oleaginoase din România, Europa, regiunea Mării Negre și din întreaga lume.

Agriportal.ro oferă știri despre prețurile la grâu, porumb, floarea-soarelui, rapiță, orz, soia etc. precum și la derivații lor – făină, șroturi, uleiuri, DDGS, tărâțe etc.

Agriportal.ro pune la dispoziția abonaților următoarele funcții:

 • cotațiile la bursele internaționale din Paris (MATIF) și Chicago (CME/CBOT) în timp real
 • cotații pentru cele mai importante bunuri din subsecțiunea „Bursa internațională”, care acoperă cele mai interesante piețe din regiunea Mării Negre, Europa și din întreaga lume.
 • Analiza zilnică și Sinteza de dimineață, în care veți fi primul care va afla în formă rezumativă despre evenimentele de pe piețe din ziua anterioară.
 • Informații operaționale despre vapoarele aflate sub încărcare, sosite sau în incursiune în portul Constanța, prin care veți monitoriza fluxurile comerciale care vă interesează, pe tipuri de culturi, exportatori, porturi, destinații etc.
 • Statistici complete privind exporturile și importurile tuturor cerealelor și semințelor oleaginoase pentru abonații cu acces Lineup, prezentând detalii despre fluxurile comerciale de acum câțiva ani.
 • În secțiunea „Balanță Cerere și Ofertă”, veți putea monitoriza indicatorii fundamentali ai principalelor piețe de cereale din România. – pentru abonamentele Premium
 • Vor fi oferite și analize săptămânale specializate, pregătite pentru bănci, instituții, asociații si comercianți.

De prea multe ori am auzit clienți de-ai noștri spunând că au vândut prea devreme sau prea târziu și că au ratat un preț bun pentru recolta lor. Unii dintre ei, chiar făceau socoteala câți bani au pierdut, sau mai bine zis nu au câștigat, din cauza lipsei de informație. La AEB dorim sa contribuim la creșterea capacității fermierilor de a lua decizii comerciale mai bune și am făcut un parteneriat cu agriportal.ro prin care să facilităm accesul clienților noștri la informația furnizată de portalul Agriportal.ro

În cadrul parteneriatului dintre AEB și Agriportal.ro, AEB oferă fiecărui client al AEB un abonament de evaluare ProFarm de 1 lună.

La fiecare achiziție de 16.000 de lei plus TVA din produsele participante la promoție, AEB oferă un abonament ProFarm de 3 luni la agriportal.ro. Pentru achiziții mai mari de 16000 lei se folosesc pași de 16.000 lei și se acordă abonamente de câte 3 luni pentru fiecare pas. AEB plătește maxim valoarea unui abonament ProFarm anual. În cazul întârzierii la plata produselor achiziționate, valoarea serviciului va fi facturată de AEB și va trebui achitată de către client.

Produsele participante la promoție sunt:

 • Ecofol – Grow Factor Evolution, Helasol Cereals, Helasol Corn, Helasol Rapeseeds, Helasol B11, Helasol Zn6% EDTA, AminoExpert Fix
 • Agria – Stretch, Trepach, Corida, Blenis
 • Donau Saat – hibrizii de porumb
 • Institutul Osijek – hibridul OSSK 403

Vă vom prezenta spre semnare un acord de furnizare a datelor prin care veți acorda AEB dreptul să creeze pentru un cont pe platforma agriportal.ro. Aceste date sunt: nume societate, nume și prenume administrator, CUI, adresa, telefon, adresa de e-mail.

La sfârșitul celor 3 luni veți putea opta pentru reînnoirea abonamentului cu plata tarifului afișat pe website-ul agriportal.ro sau puteți face o nouă achiziție de produse în valoare de 16.000 de lei pentru a activa un nou abonament plătit de AEB.

Termenii și condițiile de utilizare a website-ului Agriportal.ro vor guverna tot timpul relația dintre utilizator și website.

Pentru mai multe informații și oferte contactați echipa Agro Excel Balkans SRL.

AGRO EXCEL BALKANS are o gamă de produse specializată, în care produsele au fiecare un rol bine definit:

-să aducă economii de costuri (la pesticide și semințe)

-să contribuie la venituri (îngrășămintele foliare),

acoperind nevoile din toate verigile tehnologice la fermă.

Prin parteneriate cu lideri de piață din regiunea Balcanilor și cu furnizori de servicii de primă clasă din România, bazându-ne pe o experiență solidă în distribuția de inputuri, livrăm fermierilor valoare, siguranță, atitudine corectă și respect într-o relație de afaceri pe termen lung.

Livrăm Excelență Agriculturii.

Contact:

Agro Excel Balkans SRL Adresă: Mareșal Averescu 8-10, Corp C, Parter, Sector 1, București; email: office@agroexcelbalkans.ro; Tel: +40 740 112 759; Fax:  +40 31 069 9604

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *